biceps triceps och lite mage

hemma från träningen. grymt mycket folk i dag, dålig tid att träna på antar jag, men jag kämpade på ett tag i alla fall. körde armar och avslutade med mage som jag oftast brukar göra. äntligen hittat en kul träningsform att träna mage på (tack juli!). jag tycker att vanliga situps är väldigt tråkiga och jag brukar få rätt ont i ryggen av dom. därför kör jag numera mycket med TRX band, i princip två rep som hänger ner från taket, använder bara min egen kropp och inga vikter. mycket bra!

nu ska jag lassa i mig en portion äggröra med fetaost, purjolök och tomater.


träning ska vara blod svett och tårar. inte fruktsallad kesella och instagram.

Jag har tagit mig en liten funderare kring det här med att blogga. jag har egentligen inte så stor anledning till att börja göra det igen, då det finns så mycket andra medier som man kan yttra sig i. Använder instagram rätt flitigt, men det är lite luddigt eftersom det hamnar allt från egobilder till tränings- och "fullbilder" där. Vet inte om jag har så mycket att skriva om, men det kan nog bli en hel del om min träning och vägen framåt, bakåt eller den som går upp och ner. Ska ju även ut och resa en stund om en månad så då kan jag nog berätta ett och annat under tiden. 
 
därför har jag nu bestämt mig för att börja skriva här på bloggen igen. tror att många i min familj skulle uppskatta det och även mina vänner hemma i fagersta(?). de som jag pratar och träffar alldeles för sällan nu för tiden!